Viața ca un episod din Black Mirror

Viața ca un episod din Black Mirror

De serialul Black Mirror este aproape imposibil să nu fi auzit până acum, dar dacă mai e cineva care nu știe de el, Black Mirror de despre pericolele tehnologiei și despre cum poate ca evoluția tehnologică să ia o întorsătură împotriva noastră.

Ceea ce vedeți mai jos este un proiect care a durat 8 luni pentru a fi realizat. Acesta a constat în crearea unei fetițe care a decedat în VR cu scopul de a o aduce pe aceasta la viață pentru mama sa.

Rezultatele sunt spectaculoase, dar indiferent ce tragedie se întâmplă în viață, nu trebuie să ne refugiem într-o lume virtuală deoarece aceasta poate să ne afecteze mult mai mult decât lucrul de care fugim sau decât binele pe care îl face.

Desigur, videoclipul de mai jos este pur și simplu o minune și mă bucur foarte mult că așa ceva este posibil, dar consider în continuare că astfel de lucruri ne pot afecta mental și cu greu ne putem reveni dacă știm că suntem la o apăsare de buton distanță de o viață perfectă. Fie viața reală se transformă în depresie, fie VR-ul ne va ocupa mai mult timp decât realitatea.

Cu toate astea, am încredere că viitorul nu este un loc sumbru precum unii în consideră și totul va ieși cum trebuie pentru noi.

Spread the love

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*