Unde gasesti cele mai bune echipamente frigorifice (P)

Unde gasesti cele mai bune echipamente frigorifice (P)

Probabil ca v-ati confruntat cu una dintre aceste situatii inainte, sa aveti un magazin sau un bar si doriti sa expuneti bauturile astfel incat sa fie la vederea clientilor iar acestia din urma sa isi poata selecta bautura dorita. Pentru asta aveti nevoie de echipamente frigorifice de calitate superioara, astfel incat sa puteti stoca cat mai multe bauturi, astfel clientii dumneavoastra pot selecta bauturile dorite, ceea ce va rezulta in clienti multumiti, si dupa cum stim cu totii, un client fericit duce la o afacere de success.

Pentru a procura aceste echipamente frigorifice avem nevoie de un vanzator de incredere, care sa ne ofere suport in instalarea acestor echipamente, si mentenanta necesara in cazul anumitor defectiuni. Unii dintre cei mai buni in acest domeniu sunt cei de la Bexon, deoarece ei ofera toate aceste beneficii. In afara de instalarea echipamentelor ei ofera si numeroase alte servicii clientilor, cum ar fi, mentenanta service, transport utilaje la locatie, traininguri specializate pe utilaje. Printre clientii acestora se Numara hoteluri, restaurant, cafenele, macelarii, carmangerii si magazine alimentare. Ei sunt o companie cu capital integral romanesc, infiintata in 1992 si au clienti in 26 de tari situate in Europa, America si Asia. Ei sunt una dintre cele mai importante companii din Europa ce activeaza in sectorul distributiei de utilaje si echipamente frigorifice si nu numai din industria ospitalitatii.

In cazul in care avem nevoie de vitrine frigorifice verticale putem cumpara de la cei de la Bexon aceasta are o temperature de lucru intre 0/+10 grade Celsius, cu o capacitate neta de 325 litri, care este echivalentul a 467 de doze de 330ml, sau, 217 sticle de 500ml, aceasta este prevazuta cu 5 polite, refrigerare ventilata, si gaz refrigerant R600. Aceasta are control mecanic, cu o usa din geam, astfel incat bauturile sa fie la vederea clientilor, cadrul usii este din aluminiu, iar ca si luminare aceasta este dotata cu o lampa verticala. In cazul in care dorim sa schimbam locatia in care aceasta este amplasata aceasta este dotata cu 2 roti si 2 picioare fixe, cee ace ne va oferi usurinta in transportul acesteia si in cazul in care afacerea noastra a evoluat si vrem sa ne mutam in alta locatie. Aceasta are alimentare de 220v si o putere de 200w. Aceasta vitrina frigorifica verticala ne va oferi siguranta ca intotdeauna vom avea bauturi la dispozitia posibililor clienti.

Luand in considerare restul beneficiilor oferite de cei de la Bexon putem sa ne asiguram ca echipamentul nostru va ajunge in cel mai scurt timp si vom avea asigurata mentenanta si trainingul pe acest echipament astfel incat sa evitam situatiile neplacute in care din cauza lipsei de experienta cu un astfel de echipament acesta sa se defecteze. Desigur, exista situatiile nefericite in care acesta se poate defecta, dar din nou cei de la Bexon ne ofera mentenanta necesara pentru ca echipamentele noastre sa fie cat mai repede revizuite. In aceasta situatie noi vom fi asigurati ca afacerea noastra nu va suferi pierderi si nu vom pierde din numarul clientilor nostri.

Spread the love

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*