Un loc de unde veti putea achizitiona cele mai bune solutii pentru ambalare si depozitare – Schoellerallibert.com (P)

solutii pentru ambalare si depozitare

Evolutia tehnologiei, in special daca vorbim despre ultimele decenii, a fost si este in continuare una impresionanta.

Aceasta evolutie o puteam vedea chiar si in cele mai banale produse carora nu le acordam deloc atentie, precum in cazul solutiilor de depozitare si transport marfa.

Fara doar si poate, produsele din plastic ne fac viata mult mai usoara, fiind acel material care ne-a scapat de foarte multe ambalaje incomode sau casabile precum sticla de exemplu. Un recipiend din plastic este foarte rezistent in timp, compact si nu creeaza dificultati in ceea ce priveste utilizarea. De asemenea, plasticul este un material foarte ieftin de obtinut, fiind ideal chiar si in cazul unor containere de sute sau mii de litri.

Depozitarea marfurilor utilizand recipiente din plastic este mult mai sigura, mai curata si mai usoara, in special daca privim lucrurile prin prisma faptului ca exista mult mai putine produse din sticla in jurul nostru, sticla care se poate sparge, existand posibilitatea de a ne ranii cu cioburile rezultate. Un recipient din plastic, stabil, fixat pe picioare sigure, pe sine sau pe roti nu are ce rau sa faca oamenilor care il manipuleaza.

Nevoia unor solutii de ambalare, depozitare si transport marfa, exista din totdeauna, in special de cand dimensiunile fabricilor si uzinelor au luat amploiare. Odata cu trecerea timpului, astfel de produse s-au diversificat si modernizat pentru a putea tine pasul cu nevoile si cerintele pietei, precum si cu schimbarile tehnologice din ultima vreme.

Astfel, in ziua de astazi, fara nici o urma de indoiala cel mai folosit material pentru pentru produse de ambalare, depozitare si transport, este cu siguranta reprezentat de plastic, mai apoi urmat de carton ori sticla, lemn sau metal. Ca in orice situatie, fiecare tip de material are avantaje cat si dezavantaje, insa chiar si asa, un lucru este cert, plasticul ramanand pe primul loc in toul preferintelor.

Pentru cei care considera ca calitatea nu face diferenta, chiar si in domeniul solutiilor de ambalare, depozitare si transport, trebuie mentionat ca nu este deloc asa.

Produsele slabe calitativ in general sunt realizate si comercializate, fie pentru a le putea oferi oamenilor care nu au aceleasi posibilitati, o alternativa accesibila ca pret, fie pentru a fi realizate produse cu un cost mic de productie, dar care ofera un profit foarte bun fabricilor. Un bun si simplu exemplu cu care toti ne intalnim in viata de zi cu zi, este reprezentat de imbracaminte si incaltaminte. Aceste articole, daca sunt de-o slaba calitate, nu doar ca ne vor face sa ne simtim incomod in ele, dar vor fi si extrem de slabe din punctul de vedere al rezistentei, astfel ca dupa un timp foarte scurt, su siguranta, vom avea nevoi de o noua plimbare prin magazine.

Insa, revenind la solutiile noastre pentru ambalare, depozitare si transport, cu atat mai mult este absolut necesara calitate, deoarece este vorba despre siguranta produselor si marfurilor pentru care sunt folosite. In plus, ladite, paleti, containere si asa mai departe, toate aceste tipuri de solutii, vor fi supuse la tot felul de conditii, socuri, schimbari de temperatura si asa mai departe.

In cazul in care sunteti in cautare unui furnizor de astfel de solutii de ambalare, depozitare si transport din plastic, cei de la Schoeller Allibert, ne pun la dipozitie numeroase produse precum cutii, navete, paleti, containere si carucioare destinate multor sectoare ale industriei si altor domenii, fiind eficiente, sigure, rezistente si ieftine.

Accesand site-ul acestora, https://www.schoellerallibert.com/ro/products/stackable-containers/euro-containers/, veti putea gasi cele mai bune containere si euro containere, de diferite tipuri si dimensiuni, avand o multime de intrebuintari.

De asemenea, gama totala de produse este una extrem de variata, chiar completa am putea spune, fiind vorba despre produse ce se impart in urmatoarele categorii:

1. CONTAINERE PENTRU INCARCATURI GRELE

 1. CONTAINERE MARI PLIABILE (FLC)
 2. RIGID PALLET CONTAINERS (RPC)
 3. PALETI DIN PLASTIC
 4. CONTAINERE IBC PLIABILE, PENTRU MANIPULAREA LICHIDELOR
 5. ROTOMOLDING

2.CONTAINERE PENTRU MANIPULARE MANUALA

 1. CUTII PLASTIC | NAVETA PLIABILA | LAZI PLASTIC
 2. CONTAINERE STIVUIBILE
 3. STACK/ NEST CONTAINERS
 4. CARUCIOARE
 5. NAVETE PENTRU BAUTURI
 6. GALETI PENTRU PRODUSE PERICULOASE

Am precizat faptul ca toate aceste solutii sunt perfecte pentru toate nevoile industriei, tocmai datorita faptului ca din punctul de vedere al industriilor, echipa Schoeller Allibert au proiectat articolele lor pentru a fi utilizate in: agricultura, industria alimentara, industria auto, industria bauturilor, productia industriala, retail, servicii pooling.

Unul dintre cele mai importante aspecte in ceea ce priveste aceasta companie, aspecte care refltecta calitatea produselor si a serviciilor, este reprezentata de vechimea in domeniu. Aceasta companie are o experienta de peste 50 de ani, fiind formata din cele mai importante brand-uri, precum: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki, fiind liderul din domeniu pe piata din Europa.

De asemenea, succesul nu este doar la nivelul Europei, ci la nivel mondial, avand o multime de sedii si fabrici peste tot in lume, in tari precum: Austria, Belgia, Chile, China, Republica Ceha, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, India, Italia, Letonia, Mexic, Olanda, Norvegia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie si Statele Unite.

Pentru a va putea convinge de calitatea produselor si a serviciilor, va invit sa accesati site-ul schoellerallibert.com, unde va sunt puse la dispozitie toate informatiile necesare atat in ceea ce priveste serviciile si produsele oferite, cat si detalii despre companie in sinte.

Din punctul meu de vedere, apeland la cei de la Schoeller Allibert nu veti avea cum sa dati gres, in special prin prisma raportului pret/calitate mai mult decat excelent.

Spread the love

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*