Seriale asemanatoare cu Narcos

Seriale asemanatoare cu Narcos

Imi plac foarte mult filmele cu mafie si acesta este motivul pentru care am decis sa scriu aceasta lista de 7 seriale asemanatoare cu Narcos. Sper ca prin intermediul ei sa gasiti nume noi si sa faca asteptarea urmatoarelor sezoane din Narcos mai usoara. Iar inainte de a incepe, daca sunteti pasionati de seriale, va recomand si acest articol despre viata ca un episod din Black Mirror.

El Patron del Mal este alegerea perfecta daca vrei sa vezi un serial gen Narcos. Acesta urmareste viata lui Pablo Escobar mult mai in detaliu si ofera informatii mai exacte despre viata celui mai cunoscut narcotraficant din lume. Lansat in anul 2012, are un singur sezon si 74 de episoade in total si pe parcursul lor vei vedea ascensiunea lui Pablo de la un criminal de rand la cel mai vanat om de catre FBI. Unele nume au fost usor schimbate, dar de exemplu Popeye, unul dintre cei mai prolifici asasini a-i lui Pablo, are numele de Marino, o referinta destul de evidenta la Popeye.

El Chapo este un serial care pe mine nu m-a prins asa de rau ca Narcos, dar potentialul sau in prezentarea povestii narcotraficantilor este urias. Acesta este echivalentul lui Narcos, dar prezinta cartelul din Sinaloa, condus de Joaquin Guzman.

Surviving Escobar – Aias JJ este un serial de 60 de episoade care ne arata momentele de final ale cartelului din Medellin, accentul fiind pus pe viata din inchisoare a membrilor dupa uciderea lui Pablo Escobar. De mentionat este faptul ca acest serial este facut in colaborare cu Popeye, asasinul despre care vorbeam mai sus.

McMafia, asa cum ii spune si numele, este un alt serial cu mafioti care il are in rol principal pe Alex Godman, un fost mafiot rus care incearca sa scape de trecutul sau si sa inceapa o noua viata,

Power are in centru mafia din New York, condusa pentru o perioada de patronul unui club din centrul orasului. Pe parcursul serialului apar foarte multe complicatii si povestea devine foarte interesanta.

Queen of the South se bazeaza pe romanul La Reina del Sur scris de Arturo Perez-Reverte si urmareste viata unei femei care fuge de cartelul Mexican in America. Aceasta pare ca nu mai are nimic de pierdut dupa ce iubitul ei, un traficant de droguri, este ucis si decide sa se uneasca, pentru a-i invinge pe cei care i-au ucis iubitul, cu Camila, sefa Cartelului American.

Voi incheia aceasta lista de seriale asemanatoare cu Narcos cu Breaking Bad care desi nu urmareste tiparele serialelor prezentate mai sus, personal, consider ca oricarui fan Narcos ii va placea. Acesta prezinta povestea unui profesor de chimie diagnosticat cu cancer care decide sa se apuce de fabricarea metamfetaminei pentru a lasa o avere consistenta familiei dupa eventuala sa moarte.

Spread the love

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*