Robotul care patruleaza prim parcuri pentru ca oamenii sa respecte regulile

robot patruleaza

Viitorul este mai aproape decat ne-am imaginat si acest clip o demonsteaza. Pe fondul problemelor cauzate de coronavirus, in parcul Bishan-Ang Mo Kio exista caini-roboti care patruleaza pentru a le reaminti oamenilor ca trebuie sa pastreze o anumita distanta unii de altii.

Desi clipul are mai multe like-uri decat dislike-uri, oamenii care sunt speriati de aceasta inovatie sunt totusi mai vocali decat cei care imbratisaza procesul tehnologie. Pana la urma, lumea este intr-o continua schimbare si trebuie sa ne adaptam la noile vremuri.

Cata dreptate au cei care spun ca tehnologia ne va aduce sfarsitul intr-un viitor sumbru ramane de vazut, dar opinia mea este ca vom invata cum sa imbinam tehnologia in viata noastra de zi cu zi astfel incat sa nu o lasam sa preia controlul, ci sa o folosim in ajutorul nostru.

Altfel spus, acesti caini-roboti nu trebuie sa fie inarmati sau sa ne aduca sfarsitul cum spun unii prin comentarii, ci pot deveni ajutoare pentru persoanele nevazatoare sau mijloace de transport pentru cumparaturi de la magazin acasa.

Spread the love

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*