OVB.ro adresa catre o viata echilibrata financiar (P)

viata echilibrata financiar

In vremurile noastre pline de neprevazut si de pretentii nu poti spune cu usurinta:”Cat am bani, cheltuiesc totul, dupa aceea mai vedem.”

Banii pe care ii tii in mana acum reprezinta o certitudine, de aceea actioneaza cu prudenta maxima. Maine nu iti apartine si nu stii exact ce se va intampla cu tine. Poti intra in somaj foarte bine, te poti imbolnavi si nu mai poti munci, apoi concomitent cu batranetea scad si puterile.

De la bani pleaca multe dintre conflictele din sanul familiei. Banii intretin viata, cu toate ca nu ne place sa recunoastem acest lucru. Cu ei ne platim facturile si ne asiguram accesul la confort, cu ei umplem cosul zilnic, ne ingrijim sanatatea si ne luam imbracaminte si incaltaminte, in functie de sezon.

In mod paradoxal, castigam bani multi cand suntem sanatosi si cheltuim mult mai multi cand suntem bolnavi, cu toate ca nu mai reusim sa castigam la fel de bine, cand nu mai suntem sanatosi.

viata echilibrata financiar

Un om bolnav este mult mai “costisitor” decat unul sanatos deoarece:

  • depinde de medicamente, iar acestea sunt scumpe. Nu se dau mereu retete compensate. Un bolnav dependent de medicamente renunta la orice, numai sa le ia de la farmacie.
  • din cand in cand sunt necesare internari sau operatii, investigatii. Unele sunt gratuite, altele nu.
  • multi bolnavi necesita o alimentatie speciala, care de multe ori costa mai mult decat alimentele obisnuite.
  • cand bolnavul este foarte grav (la pat, nu se poate autoservi) un alt membru al familiei trebuie sa il ingrijeasca si nu mai poate nici acesta sa se duca la serviciu.

Boala dezechilibreaza un individ si o familie inclusiv din punct de vedere financiar, dar sa nu uitam ca https://www.ovb.ro reprezinta calea catre o viata echilibrata in orice circumstante.

Aici putem solicita consultanta expertilor fiscali OVB Romania si ne putem asigura viitorul imprevizibil. Ce recomanda OVB sa aiba grija de finantele noastre?

  1. Succesul dobandit prin munca, plasamente inteligente si onestitate in cei 50 de ani de prezenta pe piata internationala a asigurarilor si cei 17 ani de prezenta activa in tara noastra.
  2. Peste 4 milioane de clienti multumiti pe deplin de asigurarile mediate de OVB si de sfaturile financiare oferite de expertii financiari pusi la dispozitia solicitantilor.
  3. Cei 100 de parteneri seriosi si puternici.
  4. Tipurile diverse si avantajoase de asigurari pe care le pune la dispozitia clientilor. In primul rand, discutam despre asigurarile de viata si de sanatate, fara de care oamenii prevazatori si intelepti nu pot sta.

Cu o asigurare de sanatate in buzunar, iti rezervi cele mai bune si atente servicii de ingrijire, in cazul in care te imbolnavesti. Gratie ei vei avea un loc asigurat in cele mai bune clinici private si poti ajunge sub ingrijirea celor mai renumiti specialisti din tara. Asigurarea iti este de folos si daca iti pierzi total sau partial capacitatea de munca, fiindca vei primi o suma lunara din care sa iti cumperi medicamente, alimente de baza si sa nu devii o povara pentru cei apropiati. Intrebarea legitima a celor care sunt interesati de o asigurare este:”Ce se intampla in cazul in care nu ma imbolnavesc? Pierd banii?”

La OVB nimic nu se pierde, oamenii au de castigat orice s-ar intampla. De pilda, daca esti un om norocos si te bucuri de o sanatate de fier, asigurarea de sanatate echivaleaza cu un cont personal de economii.

In al doilea rand, asigurarea de viata o substituie cu succes pe cea de sanatate si ia in calcul si decesul, fiind o forma de asigurare a celor dragi si de scutirea acestora de imprumuturi pentru inmormantare.

Am cunoscut familii care s-au imprumutat sa inmormanteze unul dintre membri si acest efort financiar s-a rasfrant dureros si asupra copiilor.

La fel de importante sunt si asigurarile de locuinta sau pensia facultativa.

Omul trebuie sa ia in calcul toate riscurile legate de propria persoana si de bunurile care ii apartin.

Expertii financiari vor tine cont de topul prioritatilor clientilor si de suma pe care vor sa o directioneze acestia in asigurarea viitorului.

Viata echilibrata financiar incepe acum si trece prin asigurarile mediate de OVB. Nu putem astepta nepasatori ziua de maine care este imprevizibila, ci trebuie sa punem bani bine si sa fim linistiti din acest punct de vedere. Un om care are economii este mult mai linistit decat altul care nu stie cum sa se mai descurce cu banii pe care ii are.

Este o dovada de mare intelepciune sa nu cheltuiesti tot ceea ce castigi si sa directionezi sume importante de bani pentru viata, sanatate, locuinta sau pensie facultativa. OVB te ajuta sa pui in pusculita viitorului bani si se comporta asemenea unui partener care te incurajeaza gasindu-ti aliati de nadejde care sa iti inmulteasca economiile si sa ti le dea, cand ai cea mai mare nevoie de ele.

Ia decizia care se cuvine, mai ales ca sumele lunare pentru asigurari nu sunt mari!

Spread the love

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*