La Elite Cars Leasing gasesti masina pe care ti-o doresti! (P)

masina pe care ti-o doresti

Cam toti barbatii viseaza la masini scumpe cu multi cai putere, insa nu toti reusesc sa cumpere o astfel de masina. Pretul unei masini la liber este destul de mare, mai ales daca vorbim despre brand-uri precum BMW sau Mercedes Benz, insa Elite Cars Leasing face totul posibil chiar si pentru cei care nu au posibilitati financiare atat de mari. De la aceasta firma, clientii pot intra in posesia unei masini printr-un leasing financiar, leasing operaţional, credit auto sau plata cash.

Ca si in cazul unui contract de leasing pentru o masina noua, atunci cand vine vorba de sistemul de leasing auto rulate, dumneavoastra trebuie sa va concentrati munca de cercetare asupra cifrelor importante. Acestea tin de valoarea masinii si sunt valoarea de piata initiala si valoarea reziduala estimata.

Poate fi dificil pentru oricine sa faca o estimare corecta, pentru ca, pur si simplu, nu exista un pret bine stabilit pentru o masina uzata, sau rulata. De asemenea, cifra procentuala reziduala este fixata numai la valoarea curenta a comertului cu amanuntul.

Metode pentru evaluarea cifrelor in cazul masinilor rulate:

  • Se recomanda folosirea unor surse de incredere pentru a evalua cat mai obiectiv valoarea unei masini second-hand. Acestea pot fi sursele online care ofera instrumente de evaluare a unei masini uzate.
  • O alta cale de a stabili o estimare a acestor cifre este realizarea unei comparatii intre inchirierea unui model identic – atat unul nou, cat si unul rulat. Aceasta comparatie va genera o diferenta clara de pret.
  • Leasingul de auto rulate este mult mai atractiv, mai ales cand valorile reziduale au cea mai mica depreciere. Astfel un leasing auto rulate ne ofera o afacere mai buna decat pentru o masina noua care are valori mult mai mari.
  • Masinile se deprecieaza rapid in primii doi ani, dupa care procentul de depreciere scade cu fiecare an. Asta inseamna ca, daca accesam o schema de leasing auto rulate, o mare parte din depreciere a fost deja depasita, acesta fiind un motiv important pentru care ratele lunare sunt si mult mai mici.
  • Vanzarea de autoturisme de mana a doua se efectueaza atat in numerar, cat si cu plata in rate, conditia fiind aceea de a avea varsta de 21 ani, cetatenie romana, carte de identitate, permis auto si un cont bancar. Toate masinile second hand de la Elite Cars Leasing sunt furnizate cumparatorilor intr-o stare tehnica buna si au un istoric de service transparent.

De asemenea, acest dealer este cea mai buna alegere pentru cei care doresc sa cumpere prima masina, deoarece aceste autovehicule sunt, de regula, mult mai ieftine decat autoturismele noi din showroom-uri auto. In plus, o masina second-hand nu va fi o paguba atat de mare in cazul unei deteriorari, asa cum ar fi in cazul unei masini noi achizitionata direct de la producator. Un avantaj suplimentar al acestor autoturisme este acela ca, nu este necesar sa se efectueze o inspectie tehnica pe statiile de service specializate. Masina ta poate fi servita cu succes la orice statie de service si pentru mult mai putini bani, decat daca ar fi un serviciu oficial al distribuitorului auto.

Spread the love

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*