Kasita: casa de 30 de metri pătrați

Kasita

Kasita este ceea ce pare a fi o soluție pentru casa viitorului. Este un spațiu de 30 de metri pătrați dotat cu tot ce are nevoie un om pentru a supraviețui. Personal, consider că este o idee perfectă de afacere de viitor.

Kasita

Lumea în care trăim se mișcă foarte rapid și tehnologia evoluează într-un ritm la fel de alert. Tocmai din aceste motive, nevoile oamenilor se schimbă și se pare că viitorul este sub deviza minimalismului. Acestă casă de 30 de metri pătrați nu se dă înlături de la regulă și folosește tehnologia modulară pentru a reuși să adune într-un spațiu cât mai mic toate lucrurile de care are nevoie o persoană. În interiorul ei vei găsi o cameră care se poate transforma atât în cinema, dar și în sală de lectură sau birou. Pe lângă asta, beneficiază și de sisteme de securitate performante pentru a te simți întotdeauna în siguranță.

Această casă de 30 de metri pătrați a fost botezată Kasita și este dotată cu o inteligență artificială asemănătoare cu Siri și Alexa. Prin intermediul acesteia, proprietarii pot să controleze diferite funcții ale casei cum ar fi luminile, jaluzelele, căldura, etc.

Este dezvoltată de o companie din Texas și încorporează un ecosistem prin care toate dispozitivele de tip smart din interiorul acesteia sunt conectate între ele pentru a putea fi controlate mult mai ușor de proprietari.

Ar mai fi de menționat faptul că în momentul scrieri articolului, această casă costă în jur de 139.000 euro și poate fi montată oriunde. De asemenea, poate primi și extra-opțiuni precum o cameră în plus.

Spread the love

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*