Joburile viitorului pe care nu le inveti la scoala

Joburile viitorului pe care nu le inveti la scoala

Site-ul explodingtopics.com a publicat astazi o lista de joburi pe care nu le inveti la scoala, dar iti pot aduce venituri substantiale.

Nu e de mirare ca job-ul de tiktok editor este cel care a reusit sa se urce in varful clasamentului, dat fiind faptul ca platforma a inregistrat cresteri uriase anul acesta si din ce in ce mai multe branduri o testeaza pe partea de influencer marketing.

Contact tracer se refera la acea persoana responsabila cu testarea si urmarirea persoanelor infectate cu un virus pentru a incerca sa depisteze modul in care acesta se transmite. Desi la 10 cautari pe luna nu inseamna mare lucru, sper ca in viitor sa nu avem nevoie de acest job.

Gradinar online sau online gardener nu vine deloc ca o surpriza in acest top deoarece am observat de mult timp ca oamenii sunt pasionati de lucruri pe care le pot face singuri, in acest caz plantarea si ingrijirea diferitelor plante in gradinile proprii.

Acum nu o sa luam fiecare meserie in parte, dar din cauza situatiei in care ne aflam momentan la nivel global, cele mai multe joburi vor in si despre online. Asadar, trebuie sa ne pregatim de o digitalizare mai mult sau mai putin fortata si sa asteptam perioada de dupa covid de care cu siguranta ne vom bucura cu totii.

Joburile viitorului pe care nu le inveti la scoala
sursa foto: explodingtopics.com

Voi sublinia faptul ca desi joburile acestea ale viitorului par sa fie destul de usoare pentru unii, in spatele succesului in acele domenii sunt foarte multe ore de munca. Iar atunci cand toata lumea incearca sa faca bani dintr-un domeniu, diferenta cu siguranta va fi in brandul personal, doar asa poti gasi mai multi clienti decat concurenta si sa pastrezi calitatea la preturi care iti convin.

Spread the love

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*