Descopera misterele lumii cu ajutorul cartilor

Descopera misterele lumii cu ajutorul cartilor

Intotdeauna m-au fascinat misterele lumii si mereu mi-a placut sa citesc mult pe acest subiect. Sunt ferm convinsa ca nu putem deslusi in totalitate marile mistere ale lumii, dar pana la urma in asta consta si frumusetea Universului. Totusi, daca iti doresti sa afli detalii mult mai interesante despre acestea, iti recomand cu cea mai mare incredere sa achizitionezi si sa citesti seria de carti tiparite de catre Radu Cinamar – un mare pasionat de tot ce inseamna mister, care si-a dedicat intreaga viata deslusirii acestora, atat cat a putut de mult de unul singur. Vorbim despre volume captivante, care sigur te vor tine in suspans pana la ultima fila!

Pentru a face mai usoara aparitia acestor carti si pentru a evita speculatiile, barfele sau comentariile negative, autorul si-a ales un pseudonim, astfel incat identitatea sa reala sa ramana necunoscuta publicului larg, pentru a face mai usoara abordarea unor subiecte mult prea delicate pentru a fi dezbatute intr-o maniera diferita decat cea prezentata, subiecte precum secrete de stat, atingerea punctului de inflexiune a existentei, grupuri secrete care conduc si manipuleaza omenirea, informatii care au iesit la iveala in urma unor misiuni confidentiale si multe alte subiecte de acest fel.

Care sunt cartile pe care acest autor ni le aduce la lumina? Iata lista completa a acestora: Viitor cu cap de mort – In culisele puterii, 12 zile – O initiere secreta in taramul tainic al zeilor, Misterul din Egipt – Primul tunel, Pergamentul secret – Cinci tehnici initiatice tibetane, In interiorul Pamantului – Al doilea tunel, Geneza uitata, Cristalul eteric – Al treilea tunel. Personal, pentru ca mereu am fost o mare fana a istoriei Egiptului Antic, este evident ca volumul meu preferat este Misterul din Egipt – primul tunel, care scoate la lumina teoria conform careia in lume ar exista 3 tuneluri misterioase, care duc la Sala Proiectiilor din interiorul Pamantului – unul in Bucegi, unul in Tibet si altul in Egipt.

La fel de mult m-a fascinate si ultimul volum semnat de acelasi autor: Cristalul eteric – Al treilea tunel, o carte care incheie un ciclu numerologic si prezinta al treilea tunel din Muntii Bucegi, pe care autorul l-a explorat abia in anul 2015. Nu as vrea s ava divulge mai multe detalii, deoarece aceste carti trebuie lecturate in liniste, deoarece sunt extrem de captivante si sigur va vor capta instant atentia. In cazul meu exact asa s-a intamplat. Sunt ferm convinsa ca mai sunt multe mistere care abia asteapta sa fie descoperite in Univers, dar pentru bunul demers al lucrurilor, consider ca lucrurile evolueaza la un nivel normal.

Descopera si tu misterele lumii cu ajutorul cartilor, daca esti pasionat sau pasionata de tot ce tine de acest subiect si nu numai. Cartile sale sunt o lectura mai mult decat ideala pentru acest sezon, pentru ca te poti relaxa citind randurile sale pline de suspans, adevaruri scoase la iveala si mistere deslusite. Stiu, vorbim de subiecte foarte delicate, dar de ce sa nu fim deschisi la minte si sa ne gandim ca exista si alte perspective in aceasta viata, altele decat cele pe care le stim si pe care le-am trait personal pe pielea noastra?

 

Spread the love

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*