Cu Certificareiso, clientii au garantia calitatii (P)

Exista atat de multe produse si servicii pe piata de consum, incat oamenii isi doresc garantia calitatii acestora. Aproape zilnic imi fac aprovizionarea de la un supermarket din oras, fiindca sunt in criza de timp si acolo gasesc toate marfurile de care am nevoie.

Patiseria este bine reprezentata, au o paine foarte buna, mezelurile au preturi accesibile si sunt proaspete, de la raionul legume-fructe ai ce alege si dulciurile si canservele sunt variate, dar si produsele de igiena.

Cu toate acestea, va marturisesc cu toata sinceritatea ca, daca supermarketul respectiv nu ar avea https://www.certificareiso.ro m-as duce in alta parte la cumparaturi.

De ce? Acest document prin care se certifica practicarea unui comert de calitate premium ma asigura ca:

-in acest spatiu, in care sunt depozitate alimente, unele ambalate, altele nu, s-au facut dezinsectii, deratizari si dezinfectii cu substante care nu sunt nocive omului, dar care si-au facut pe deplin datoria.

Aici camionagii gratuiti ai microbilor nu exista si oamenii nu se imbolnavesc din aceasta cauza.

-alimentele care au depasit termenul de garantie sunt retrase de la vanzare.

-personalul este amabil cu clientii

-magazinul este igienizat de mai multe ori pe zi

-preturile sunt afisate corect

-alimentele ofera cumparatorilor informatiile referitoare la numarul de calorii, substantele continute, termenul de valabilitate.

Imi place sa constat ca oriunde merg, pot descoperi certificarile iso expuse intr-ul loc central si ma simt mult mai sigura sa cumpar sau sa solicit servicii acelei firme. Recent am avut nevoie de un aranjament floral pentru cineva drag si mi-am dorit ca florile de la mine sa fie cele mai frumoase. Chiar in ziua in care avea loc aniversarea, temperaturile au scazut simtitor si am crezut ca voi ajunge cu frumusetea aceea de buchet pe jumatate ofilit. Nu ar fi fost deloc corect, fiindca le-am cautat ore intregi pe internet, stiind gusturile sarbatoritei.

Am fost fericita sa constat ca alti invitati venisera cu buchete uriase fata de al meu, dar florile lor pareau arse, in timp ce ale mele erau vii, parfumate si la fel de frumoase. Acest lucru a fost posibil, fiindca floraria online de la care am comandat eu produsele avea certificare iso pe site, iar documentul calitatii premium avea acoperire in totalitate.

Daca vreti paine framantata proaspat si nu refacuta, prajituri din unt si nuci proaspete, verificati daca firma respectiva detine certificarile iso, fiindca emitentul nu le elibereaza pana nu verifica modul in care decurge procesul productiv!

Detinatorii firmelor din Romania trebuie sa stie ca pana pe 14 februarie, 2020 orice tip de certificare costa cu 50 % mai putin.

Certificarile iso la jumatate de pret iti deschid sanse pe care nu le-ai avea fara ele. Iata care sunt acestea si cat sunt de importante:

-daca detii aceste documente, nu mai ai controale atat de dese pe cap, fiindca organele statului stiu ca ai pus la punct aspectele problematice inainte de obtinerea certificarii.

-vei putea participa la licitatii publice si prin castigarea lor iti creste si prestigiul, dar obtii si beneficii materiale mari. Gandeste-te cati bani poti castiga, daca distribui cornul si laptele in scoli sau castigi licitatia de repararea a unei autostrazi importante din tara!

-obtii mai multe parteneriate interne si externe cu colaboratori interni si externi. Da, dintr-o firma mica, in care lucreaza la inceput 10-20 de salariati, majoritatea provenind din familie, poti ajunge la o multinationala care se va intinde pe mai multe continente.

-prin implementarea culturii calitatii, proces la care participa specialistii cu experienta de la Certificareiso.ro, in firma ta se realizeaza mari economii, iar atmosfera se va schimba in bine.

Pentru a obtine certificarile iso la jumatate de pret, poti suna chiar acum la numarul: 0766 476540, le poti scrie un e-mail pe care il expediezi prin posta electronica la urmatoarea adresa de e-mail: [email protected] sau poti completa formularul online pe care il gaseti pe site.

Totul decurge simplu si elegant, iar informatii complete despre tipurile de certificari si recomandarile acestora le poti citi tot de pe site.

Specialistii firmei de mai sus iti ofera consultanta gratuit, in cazul in care ai neclaritati, dar trebuie sa te incadrezi in timp, sa prinzi doua-trei asigurari la jumatate de pret.

O firma serioasa le garanteaza clientilor si vecinilor ca are un comportament eco fata de mediu si investeste in echipamente menite sa reduca poluarea, dar si securizeaza datele, fiindca nimanui nu i-ar conveni ca datele sale de contact sa poata fi luate de oricine.

Specialistii despre care ti-am vorbit sunt prompti si rezolva solicitarea ta in cateva zile, daca esti dispus sa pui la punct lucrurile, dupa cum te sfatuiesc ei.

In prezent, toti antreprenorii solicita certificari iso de la firma prezentata mai sus, fiindca documentele emise de aceasta firma poarta girul responsabilitatii si vine cu imbunatatiri certe ale activitatii si ale relatiilor dintre oameni.

Aplica acum si vei fi multumit de progresul general al firmei tale dupa obtinerea certificarii pe care ai solicitat-o!

Spread the love

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*