Ce faci atunci când partenerul nu vrea să facă sport

partener sport

Pentru început trebuie să subliniem faptul că fiecare om este diferit și poate pur și simplu nu vrea să facă sport și se simte bine așa cum este. Dacă ai ajuns într-o relație cu o persoană se presupune că o accepți așa cum este și că nu îi impui un stil de viață care nu i se potrivește.

partener sport

Dacă totuși ai un partener care ar vrea să facă sport, dar nu prea reușește poți încerca să găsești sporturi și exerciții care sunt noi și pentru tine. În acest fel veți învăța amândoi și nu se va simți depășit/ă de faptul că trebuie să facă exerciții pe care poate tu le practici de foarte mult timp și știi totul despre ele.

Mergând mai departe, ar trebui să înțelegi care este problema de fapt.

Dacă ești sportiv de performanță sau pur și simplu dedici foarte mult timp sportului vei ajunge la o condiție fizică greu de prins din urmă de cineva care abia începe să facă sport. Deci problema s-ar putea să fie nu că partenerul nu vrea să facă sport, ci că nu poate face sport cu tine deoarece nu ține pasul.

Asfel, dacă acceptă să facă sport cu tine, încearcă să lucrezi în același ritm deoarece în caz contrar ajungem în situația de mai sus unde celălalt va fi depășit de situație și va vrea să renunțe.

În concluzie, dacă partenerul tău își exprimă dorința de a face sport, poți încerca diferite metode pentru a-l ajuta, dar dacă nu dorește să facă sport deloc trebuie să discutați problema aceasta și să ajungeți la o soluție care să vă convină amândurora.

Spread the love

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*