Beneficiile spațiilor de coworking

coworking

Odată cu răspândirea ideii de freelancing, spațiile de coworking au devenit foarte populare și oferă multe beneficii pentru cei care le folosesc. În opinia mea, sunt cele mai viabile soluții pentru persoanele care aleg să meargă pe calea freelancingului în viitor și contribuie activ la creșterea acestui domeniu.

coworking

Spațiile de coworking vin deja echipate

Multe dintre aceste spații au săli de conferință, fotocopiatoare, tehnologie pentru comunicații cum ar fi o cameră web, internet, etc. De asemenea, într-un astfel de spațiu vei găsi și bucătărie pentru a-ți prepara ceva rapid cum ar fi o cafea sau să încălzești mâncarea la cuptorul cu microunde.

Vei economisi bani

Companiile mici care doresc să intre pe piață pot închiria câteva birouri într-un spațiu de coworking și astfel vor putea economisi mulți bani și nici nu trebuie să își facă griji cu managementul spațiului și a tot ceea ce se întâmplă în clădire.

Aceste spații încurajează networkingul

Prin prisma faptului că oameni din diferite domenii vin să lucreze în aceste spații îți va fi mult mai ușor să socializezi cu ceilalți și să faci schimb de idei. Să spundem că, de exemplu ești un specialist SEO care primește de la un client o cerere care include și realizarea unor materiale grafice, în loc să-l pui pe client să-și caute grafician poți recomanda un coleg din hub-ul în care lucrezi.

Atmosfera este una de relaxare

Spațiile de coworking sau hub-urile cum mai sunt numite, reprezintă locuri unde oamenii pot veni să se relaxeze în timp ce lucrează. Desigur că nu vei putea face asta dacă ai un proiect căruia nu-i dai de cap, dar spre deosebire de clădirile de birouri tradițioanale, aceste spații sunt decorate astfel încât dacă nu reușești să găsești rezolvarea la ceva poți schimba camera sau biroul și de pe scaun ajungi pe o canapea unde poți lua laptopul cu tine și să scrii idei de brainstorming.

Totul stă în felul în care gândești și privești jobul și task-urile pe care trebuie să le faci, dar, în opinia mea, spațiile de coworking sunt un pas important spre a crea o conexiune între profesii, dar și spații de lucru primitoare și fără obligații în afară de cele morale și de bun simț.

Spread the love

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*