Beneficiile pe care le aduce serviciul de inchirieri auto Bucuresti si Otopeni (P)

inchirieri auto Bucuresti si Otopeni

Oricaruia dintre noi ii plac calatoriile, mai ales cand optam pentru destinatii inedite din Romania, precum Capitala. Multi aleg sa vina la Bucuresti din mai multe motive, fie business sau, pur si simplu, pentru distractie, insa ceea ce este clar ramane cu desavarsire necesitatea unui masini prin care sa va deplasati. De la aeroportul Otopeni este foarte usor sa apelati la oferit de catre premierrentacar.ro la preturi avantajoase pentru toata lumea serviciul de inchirieri auto Bucuresti si Otopeni.

O masina inchiriata va poate duce unde vehiculul personal nu poate. Daca doriti sa calatoriti in zone in care drumurile sunt rele, de exemplu, inchirierea unui Jeep sau SUV poate fi o idee grozava. Cand faceti o excursie la sute de kilometri distanta de casa, inchirierea unei masini va poate oferi mai mult timp pentru a va bucura. Prin luarea unui avion pana la destinatie si inchirierea unei masini odata ce ati ajuns, veti petrece mult mai putin timp pentru a va deplasa la locul de vacanta si veti avea mai mult timp pentru a face vizite si a va relaxa.

Inchirierea unui vehicul va poate, de asemenea, ajuta sa decideti daca doriti sa achizitionati acest tip de autoturism sau SUV. Cand sunteti in cautarea unei masini noi, inchirierea unei masini pentru o zi sau doua va ofera un test drive de incercare pentru a descoperi caracteristici despre autovehicul pe care altfel nu le-ati putut descoperi.

Premierrentacar.ro va ofera posibilitatea inchirierii un anumit tip de vehicul pentru o ocazie speciala. Indiferent daca doriti ca un minivan pentru a va inivta toti verisorii pentru o  calatorie de camping sau o masina de lux pentru a va invita sotia la o cina aniversara, inchirierea poate fi o optiune de luat in considerare.

O masina de inchiriat va poate ajuta, de asemenea, sa va ajute la construirea unei imagini pentru partenerii de afaceri sau pentru asociati. In functie de nevoile dvs., un SUV nou, curat poate fi preferabil fata de versiunea obisnuita a unui coupe cu doua usi.

Chiar daca contractul de inchiriere este unul standard si flexibil, locatorul va plati un procent semnificativ din valoarea chiriei ramase de achitat pana la sfarsitul perioadei contractuale, in cazul in care va dori incetarea contractului inainte de termenul stabilit.

Nu este nevoie de garant si nu implica costuri ascunse, suplimentare, la sfarsitul perioadei de inchiriere pe termen lung. Desigur, situatia se schimba in cazul in care restituiti masina in conditii improprii sau kilometrajul este cu mult mai mare fata de numarul de kilometri estimat in contractul de inchiriere.

In cazul inchirierii unui autovehicul la alegere pe termen lung, la concesionarul ales de dumneavoastra si pentru o perioada de timp stabilita de dumneavostra, insotita de serviciile suplimentare specifice destinatiei masinii (uz personal sau profesional),

Firma de inchiriere va raspunde simplu si complet la nevoia dumneavoastra de deplasare. Cu alte cuvinte, este vorba de o gestiune lipsita de griji a unui bun. La sfarsitul perioadei convenite contractual, in cazul in care nu se doreste prelungirea duratei de inchirere, autovehicul se intoarce la firma de inchiriere. Exista posibilitatea sa faceti o oferta de cumparare a autovehicului inchiriat sau sa va alegeti un alt model pentru o alta perioada de timp, lipsita de grijile zilnice ale posesorilor de drept ai unei masini.

Probalitatea unor taxe suplimentare la finalul perioadei de inchirere poate sa apara daca nu restituiti autovehiclul in stare de functionare.

Pachetul de inchirieri de masini pe termen lung este una din solutiile de transport la care, din ce in ce mai multe companii, apeleaza. Aproape orice afacere, indiferent de domeniu de activitate, are nevoie de servicii de “rent a car” ieftine pentru a se dezvolta. Exista o preocupare permanenta pentru eficientizarea activitatii de transport si optimizarea costurilor aferente acesteia. Serviciul de inchirieri de masini pe termen lung pe care vi-l oferim isi propune sa va scuteasca de orice motiv de ingrijorare.

Serviciul de inchiriere auto ofera prilejul de a conduce o alta masina fata de cea cu care suntem obisnuiti. Nu este rar sa vedem soferi care detin deja o masina in garaj, insa prefera sa inchirieze un SUV de la premierrentacar.ro pentru a calatori in afara capitalei sau pentru a-si impresiona partenera. Este perfect normal si sigur sa beneficiati de un mijloc de transport solid pentru care sa nu fi fost nevoiti sa platiti personal asigurarea si taxele aferente cu vehiculul.

Unul dintre avantajele cele mai importante face referire la flexibilitatea pe care o ofera o masina inchiriata. Nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la preturile taxiurilor, programul autobuzelor. Puteti ajunge rapid la intalnirile pe care le aveti planificate daca va aflati intr-o calatorie de afaceri sau puteti castiga timp pentru vizitat daca va aflati in vacanta.

Daca sunteti in concediu sau intr-un city-break, inchirierea unei masini va permite sa vizitati si locuri mai indepartate sau trasee mai putin accesibile. De asemenea, in cazul in care calatoriti cu avionul, o masina care va asteapta la aeroport va poate scuti de transportat bagaje si va asigura suficient confort dupa orele petrecute in avion.

In multe cazuri, nu merita sa conduceti propria masina daca planuiti sa conduceti mai mult de cinci-sase ore pentru a ajunge la destinatie, mai ales daca aveti si copii mici in calatorie. Mult mai convenabil este sa combinati un zbor low cost si apoi sa inchiriati o masina direct din aeroport. Calatoria va fi mai scurta si nu veti mai petrece atat de mult timp in trafic.

Spread the love

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*