Anuntul “cumparam ceasuri” suna salvator (P)

cumparam ceasuri

Imi place sa ii urmaresc pe cei dragi pe retelele de socializare, dar si pe parintii elevilor mei care se ocupa temeinic de educatia lor. Sunt cadru didactic si imi infloreste sufletul de cate ori gasesc elevul care in cei 4-5-6 ani cat stam impreuna nu ma supara o data.

Aceste cazuri sunt rare si imi este greu cand ma despart de acesti copii, de aceea ma ingrijorez, cand aud ca sunt bolnavi sau ca au probleme grave.

Saptamana trecuta am citit apelul disperat al unei mame care cauta un spray impotriva alergiei pentru fetita ei. Mama era ingrijorata ca nu il gasea si am dat o cautare in farmaciile online. Motoarele de cautarea m-au directionat catre un lant de farmacii cam scumpe, dar renumite pentru aprovizionarea lor.
Medicamentul costa 800 de lei, iar reteta se ducea catre 1000 de lei si mi-am dat seama cat de greu le este acestor parinti, fiindca:

  • -ea fusese concediata de la croitoria patronului turc unde lucrase si nu isi primise salariul de vreo 3 luni.
  • -el fusese in strainatate, dar cu banii isi construisera o casa mare, iar in prezent lucra, dar avea un salariu mic.
  • -medicamentele puteau fi luate numai din Bucuresti. Unul dintre parinti trebuia sa se deplaseze acolo si la cheltuieli se adaugau pe putin 150 de lei, adica drumul in Capitala.

I-am trimis link-ul farmaciei unde se gaseste medicamentul si mi-a multumit.

Apoi a indraznit sa ma intrebe:

-Doamna, nu stiti pe cineva care doreste sa cumpere cu banii jos un ceas din aur? Sotul meu si l-a cumparat cand toate ne mergeau din plin, dar acum sanatatea fetitei noastre este cea mai importanta!

Din replica ei mi-am dat seama cat de salvator poate suna anuntul https://www.casa-amanet.com/cumparamceasuri cand este facut de un om serios sau de o firma serioasa.

Acest anunt face diferenta dintre boala si sanatate, dintre liniste si multumire si tulburarea de a-ti sti copilul bolnav si a nu putea sa il ajuti.

Un alt credit in banca este posibil sa fie solutia exclusa din start, fiindca:

-exista alt credit pe 30 de ani pentru casa sau pe 5 ani pentru mobila si electrocasnice

-veniturile sunt foarte mici si creditul nu ar fi aprobat.

Oricat ar fi bancile de dornice sa aiba clienti care sa le dea dobanzi grase, tot fac o simulare, sa vada exact daca familia are din ce trai dupa ce achita o rata destul de mare.

I-am recomandat mamei fara sa stau pe ganduri Casa-amanet.com, fiindca ii cunosc demult. Si au am amanetat bijuterii la ei, de cate ori am avut o urgenta de rezolvat si am apreciat:

-promptitudinea lor in relizarea operatiunilor. In cateva ore poti avea banii in cont. Te duci cu ceasul la Bucuresti, dupa ce ai facut programare si stii exact cati bani primesti si pleci cu banii de la ghiseu. Banii sunt suficienti pentru rezolvarea mai multor probleme serioase.

-varietatea serviciilor oferite. Oamenii pot amaneta bunuri diverse la care pot renunta sau le pot vinde. Lista completa cuprinde: bijuterii din aur, argint si platina, electronice, ceasuri de valoare, resturi de bijuterii, opera de arta si diamante.

– garantarea celor mai bune preturi de pe piata. Niciodata aceasta casa de amanet nu a profitat de vulnerabilitatea in care se afla clientii. De regula, alti cumparatori se uita sa ia bunuri la un pret cat mai mic, stiind ca posesorul lor este strans cu usa. Casa-amanet.com stbileste cu maxima onestitate pretul.

– transparenta conditiilor de vanzare-cumparare sau amanetare. Toate informatiile sunt prevazute in contract, iar clientii stiu exact ce dobanda ar trebui sa achite pe zi, daca ar amaneta, cati bani au de luat pe un anumit ceas de lux, pe o masina sau pe dispozitivele vandute sau amanetate.

-posibilitatea de a discuta cu un operator online si la ore tarzii. Cand am informat-o pe mama fetitei care imi era foarte draga despre firma care le va cumpara ceasul din aur, la ora 21,25 operatorul se fla la postul sau, gata sa ofere informatii.

Din pacate, sunt multe situatii critice care se rezolva cu bani. Putem vorbi despre procurarea unor bani pentru efectuarea unei operatii care nu suporta amanare sau pentru cumpararea unor medicamente scumpe. Oamenii se pot imprumuta si ca sa isi achite ratele restante sau facturile. Si la intretinere sunt restantieri si unii sunt amenintati ca vor fi dati afara din casa. Parintii care stau cu chirie nu isi permit sa se trezeasca in plina iarna cu bagajele si cu copiii in strada.

La bijuterii se poate renunta, dar la adapost si caldura nu! La ce foloseste ceasul de aur, daca tu cochetezi cu datoriile si nu ai bani sa cumperi reteta fetitei tale care este asa de cuminte si de dulce?

Aveti curaj si solicitati ajutorul casei de amanet prezentate mai sus, fiindca banii pe care ii ofera pe bunurile voastre le oglindesc perfect valoarea!

Spread the love

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*