Afaceri la care să te gândești în 2020 (partea întâi)

Afaceri la care să te gândești în 2020

A venit și anul 2020 și este timpul să vorbim despre afaceri la care să te gândești pentru a fii profitabil în viitor. După cum bine știți, industria avansează foarte rapid și multe lucruri se schimbă, dar cu toate astea putem avea o idee despre cum va arăta viitorul și ce se va căuta.

Se spune că teama de vorbit în public este chiar mai puternică decât frica de moarte. Așadar, te poți apuca să investești în tine ca în viitor să devii trainer în acest domeniu și să ajuți oameni să se exprime fără emoții și frică în public. Ideal pentru acest tip de business este să fii tu însuți un vorbitor bun în public, dar și să îți dorești să ajuți alți oameni să devină mai buni, nu doar să te gândești la acest tip de afacere doar pentru bani.

Practic, viitorul pare să se învârtă în jurul termenului de dezvoltare personală și orice serviciu de consultanță care poate aduce un plus de valoare în viața cuiva va fi prețuit și plătit bine deoarece cu toții ne dorim să trăim mai bine și să ne descoperim scopul în viață cât mai repede.

Acestea fiind zise, am împărțit articolul în mai multe și primul din această serie va vorbi despre consultanță.

Consultanță în carieră – cu atâtea joburi în jur și un sistem educațional defect care parcă nu-și mai revine, din ce în ce mai mulți oameni vor deveni nemulțumiți de joburile actuale și vor avea nevoie de consultanță în carieră pentru reuși să găsească cel mai bun job pentru ei.

Consultanță SEO – nu doar oamenii au nevoie de un imbold în viață, cu și site-urile afacerilor care doresc să fie prospere. Așadar, specialiștii în optimizarea pentru motoarele de căutare vor fi căutați în anii ce urmează deoarece proprietarii de afaceri vor dori să investească mai puțini bani în afaceri și preferă ca aceștia să fie plătiți pentru rezultate pe termen lung cum ar fi campaniile de branding și poziționarea cât mai bună în motoarele de căutare.

Consultanță în HR – trendul merge spre freelancing, dar cu toate astea sunt firme și agenții care doresc să angajeze experți. Cum procesul de recrutare nu este unul tocmai simplu, aceste firme vor apela la specialiști în HR capabili să le găsească cei mai buni candidați pentru pozițiile libere.

Curând partea a doua.

Spread the love

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*