Activități de încercat cel puțin o dată în viață

Activități de încercat

Am o listă de activități de încercat cel puțin o dată în viață pe care vreau să o împărtășesc și cu voi în speranța că vă pot da idei de viitor.

Sunt multe lucruri pe care trebuie să le încerci cel puțin o dată in viață, iar activitățile și sporturile extreme nu fac excepție de la această zicală. Astfel am pregătit o listă de activiăți pe care trebuie să le încerci și tu. Pe o parte dintre ele le-am încercat, iar pe altele doresc să le încerc și eu cât mai curând.

Skydiving – v-am spus că sunt sporturi extreme. Ei bine, vreau să trăiesc senzația aia de căzut în gol de la mare înălțime având siguranța unei parașute care știu că poate fi deschisă la momentul potrivit. Există multe școli, dar și firme care oferă servicii de genul și este cu siguranță pe lista mea de dorințe.

Ceva mai puțin periculos este surfingul. Ca și în cazul de mai sus, există școli care te învață cum se face înainte de a te duce cu placa pe mare și experiența poate fi una foarte interesantă.

Activități de încercat

Călăritul este un sport asociat oamenilor cu bani deoarece trebuie să întreți un cal pentru asta, dar am avut ocazia să practic acest sport adesea la bunici la țară. Nu știu dacă este vreo diferență față de sportul propriu zis, dar ceea ce am trăit eu cu siguranță este unic și îți recomand să încerci și tu. Aici n-ai nevoie de vreo școală și poți pur și simplu să îți rezervi o oră de călărie prin intermediul firmelor care se ocupă cu asta.

Paddle Boarding sau SUP, este sportul prin care te urci pe o placă și plutești pe apă. Am încercat de mai multe ori în cadrul diferitelor evenimente și festivaluri precum SummerWell și de fiecare dată am avut o experiență plăcută cu acest tip de activitate.

Acestea sun doar câteva tipuri de activități de încercat cel puțin o dată în viață și cu siguranță lista mea de dorințe va fi completată cu multe altele pe măsură ce le descopăr pe internet, la oamenii pe care îi urmăresc și la prieteni.

Spread the love

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*